27 Ocak 2014 Pazartesi

Kartalkaya Kayak Günlüğü

Nikah yaptığımız sene 'Ne duruyoruz kış balayısı yapsak ya!' dedik ve soluğu Kartalkaya'da almıştık. O zamandan beri 3. kez DorukKaya Otel'e gitme heyecanıyla günlerdir kar haberi beklerken, meteorolojiden gelen 29cm kar kalınlığı bizi dertlere kederlere sarmıştı :( 

En fazla açık büfe, çay saati, sıcak havuz yapar döneriz derken dağ yolunda başlayan karla birlikte halaylar, lorkeler, türküler eşliğinde otele attık kendimizi :)



Geçen sene indirimden talan ettiğimiz Decathlon'a ne kadar şükretsek az. Aldığımız maskeler, gözlükler, içlikler, eldivenler hepsinin helali hoş olsun :) Sınırsız ski pass eşliğinde bu malzemelerle hızınıza hız katıyorsunuz gerçekten!



Neler mi aldık?

Wedze marka eldiven, tulum, maske, gözlük hepsinden pek memnunuz. Bunun dışında Decathlon'da sepetlerde görebileceğiniz polar boğazlıklar ve içlikler de alınması şart malzemelerden! Merak edenler için benekli beyaz kar montum Billabong çocuk reyonundan :) Ürünleri hem daha ucuz hem daha renkli, benim gibi minikseniz çocuk kreasyonunu da değerlendirebilirsiniz :)

 


DorukKaya peki bir daha tercih edilir mi sorusu şüpheli, çünkü artık odaları çok eskimiş, yerdeki halı kaplama odayı inanılmaz havasız ve tozlu hale getiriyor. 2 gece bitsin diye dua ettim o derece. Onun dışında herşey dahil konsept arkadaşlarla ve büyük gruplarla gidince pek keyifli olabilir. Bizimse karı koca en eğlendiğimiz zamanlar saat 17.00 çay saatindeki Fırında Patates & Semizotlu Yoğurt ile Gece 00.00 çorbası oldu :) Bunun dışında 24 saat hizmet veren kahve makinaları ise müptela eder! Vanilyalı Cappuchino'dan Sıcak Çikolataya, Ordan vur Salep'e şeklinde bir cihaz akılları alır doğrusu!



Tabi her güzel şeyin de bir sonu var, o zaman gelsin şahane manzarası ile dönüş yolumuzdan esintiler :)


                                             



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder