27 Ocak 2014 Pazartesi

Nisantasi City's what's ur deal ha?

Hava o kadar soğuk olmasa, ben açlıktan ve topuklulardan bezmiş olmasam sanırım City's'in ne sönük mimarisini, ne de gel gel yapmayan enerjisini fark ederdim.

AVM dedigin ışığıyla, gürültüsüyle patırtısıyla, hurraa'sıyla cümbüşüyle bir hortum gibi çeker adamı içine! Bugüne bugün Ankara'yı Ankara yapan AVM coğrafyasında yaşam alanını sürdürengillerden biri olarak, yorumlarım dikkate alına, tez zamanda City's AVM'ye enstantaneli bir giriş yapılaa!

Asansöre adam koymakla olmuyor o iş beyler, katlarda hangi kat olduğu yazmayan, girişte kat planının olmadığı bir AVM'de hayatın kolaylaştığını iddia etmeyin lütfen. Her ne kadar bu metin Ankara'nın çarpık AVM'leşmesinin bir eleştrisi olarak başlasa da Ankara'daki AVM'lerden öğrenecek çok şeyiniz var. Bkz. bir yer yön bulma aplikasyonları, bkz. dokunmatik kat planları. 

Efendim bugüne bugün Avrupa'nın başkentinde bir KentPark gerçeği var ki yazları ılık ve keyifli, kışları ise sıcak ve korunaklıdır. Maki gibi olduk, köklerimizi Kentpark'a vurduk valla ne bu yaa! :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder