27 Ocak 2014 Pazartesi

Yummy Mommy! Tam da annelerin eline, bizim de ağzımıza layık :)

Ataşehir Beyaz Fırın'da Kepekli Pita bugünün kahramanı oldu :) Sabah uçusu sonrası, yoğun toplantılar öncesi hem hafif hem doyurucu hem de lezzetli seçim budur! 

İçindekiler de tanıdık bildik arkadaşlar; Kepekli tortilla yufkası arasında, dil peyniri, domates ve zeytin, taze fesleğen yaprakları ile başroldeler. Bunları bir de tost makinesinde cozzlayınca görün! 

Bu güzele her ne kadar Pita deselerde aslında Pita daha çok ince bazlama ekmeğini andıran bir hamur türü, normalde bu bazlama benzeri ekmeğin üst kısmı açılır, içine sandviç şeklinde öteberi koyulur, ama Beyaz Fırın Tortilla ekmeğini kullanmış. İsmi Pita değil Torti olsaymış hem daha özgün olur, hem de Pita hatasından kurtarırlarmış.

Ama hiç farketmez, karnımız doydu mu, doydu, afiyet oldu mu oldu :)Merak edenlere buyurunuz Beyaz Fırın web adresi http://www.beyazfirin.com/ Bu arada İstanbul Kara Fırın, Komşu Fırın, Beyaz Fırın ile fırıncıların istilasına uğramış. Ne yaparsın, hızlı yaşayan şehrin, hızlı doyuracak besinlere ihtiyacı var, alın size ekmek, ekmek yoksa pita! :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder